Het aanbod van World of Weights

Het aanbod van World of Weights

Ontdek het veelzijdige crossfit, krachttraining en personal training aanbod van World of Weights in Almere

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Crossfit World of Weights
Crossfit World of Weights

CrossFit is zowel een fysieke trainingsmethodiek voor een Leven Lang Fit als ook een competitieve fitness sport. Het combineert elementen van hoge-intensiteit-training, olympisch gewichtheffen, plyometrische training, powerliften, gymnastics, kettlebell liften, calisthenics, strongman en andere activiteiten. Door de veelzijdigheid aan trainingsvormen en vaardigheden is een CrossFit training altijd uitdagend en nieuw.

Olympic Weightlifting
Olympic Weightlifting

De primaire focus van het Olympisch Gewichtheffen ligt op de twee Olympisch lifts, De Snatch en De Clean & Jerk. De trainingen zijn erop gericht om in deze twee Olympische lifts zo goed mogelijk te worden. Dit doen we uiteraard door het beoefenen van deze lifts, maar ook door aanvullende oefeningen te doen die de techniek verder scholen en door het opbouwen van kracht. Daarnaast is er ruimte voor Functional Training voor het verbeteren van de algehele kracht en conditie. Atleten met een positieve instelling zijn meer dan welkom bij WoW weightlifting. Zij dragen bij aan de positieve ‘gymsfeer’ en dat hebben we graag!

Strength Training
Strength Training

Op drie dagen in de week Full Body Krachttraining, verzorgd door WoW Strength Training. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een sterke start van je dag. De Krachttraining is gericht op de grote ‘compound’ bewegingen zoals squats, deadlifts, benchpresses, barbell rows etc. Onder leiding van ervaren trainers leer je de bewegingen technisch perfect uitvoeren en word je sterk als nooit tevoren. Voor eenieder, jong en oud, man of vrouw, de voordelen van krachttraining gelden voor iedereen! Maak je lijf sterk, krijg meer/sterkere spieren en minder vet. Train voor een gezonde, fitte en vitale levensstijl, bij WoW Strenght-Training.

60 Plussers - Sterker door Zilverfitness
60 Plussers - Sterker door Zilverfitness

Het viel ons op dat er weinig senioren aan CrossFit doen, terwijl er zeer goede functionele oefeningen in het programma zijn verwerkt. Vanuit die gedachte hebben wij een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor de 60-plusser. Er is persoonlijke begeleiding van een goed opgeleide coach en de deelnemers trainen in kleine groepen. Ook is er aandacht voor individuele uitdagingen zoals blessures en mobiliteits belemmeringen. Het succes zit ‘m vooral in de bot- en spierversterkende oefeningen, de leuke groepen, en het kunnen trainen onder begeleiding op je eigen niveau.

Personal Coaching
Personal Coaching

Personal Coaching bij World of Weights betekent dat we alles inzetten om jou beter te maken. We richten de training 100% in op wat jij echt nodig hebt. Geen tijd verspillen aan onderdelen of oefeningen die voor jou minder effectief zijn of geen direct resultaat voor jou op gaan leveren. Effectief de hele training inrichten naar wat jij nodig hebt. Dat is de No-Compromise aanpak van Personal Coaching bij WoW.

Het Rewire-Project
Het Rewire-Project

World of Weights is een nauwe samenwerking aangegaan met een bewezen traject voor het resetten van je levensstijl. Het Rewire Project draait al ruim 5 jaar en heeft reeds vele deelnemers geholpen en de resultaten gegeven waar al langer naar werd gezocht. We draaien dit Project 3x per jaar. We starten in januari, we starten in mei en we starten in september. De groepen zitten altijd snel vol dus meld je vroegtijdig aan!

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van CrossFit tot Personal Coaching bij World of Weights

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 20 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Almere. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Crossfit, Krachttraining en Personal Coaching. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met World of Weights

Maak kennis met World of Weights