Personal Coaching

Personal Coaching, een traject speciaal voor jou geschreven.

Personal Coaching bij World of Weights betekent dat we alles inzetten om jou beter te maken. We richten de training 100% in op wat jij echt nodig hebt. Geen tijd verspillen aan onderdelen of oefeningen die voor jou minder effectief zijn of geen direct resultaat voor jou op gaan leveren. Effectief de hele training inrichten naar wat jij nodig hebt. Dat is de No-Compromise aanpak van Personal Coaching bij WoW!! 

 

Gun jezelf de meest optimale training en vraag een Personal Coaching-sessie of traject aan. Er is Personal Coaching voor Functional Fitness, voor Weightliften, voor Strength Training, voor Voedingsbegeleiding of een combinatie. Wij kiezen samen met jou wat het beste past.

 

Voor elk Personal Coaching-traject gaan we eerst een gesprek aan. Wat zijn je doelen, hoeveel tijd wil jij daaraan besteden, hoe ziet je dag eruit naast de training, hoe gaat het met je rust ….. en veel verder. Vervolgens schrijven we een Personal Coaching traject voor je uit waarin we jouw doelen centraal zetten. Het Personal Coaching traject ga je vervolgens aan met de Coach van jouw keuze. Elk Coaching traject dat wordt opgepakt, wordt ook gespiegeld met de andere coaches. Zo zorgen we ervoor dat we het best denkbare traject voor jou hebben opgesteld.  

Geïnteresseerd? Neem contact op over onze Personal Coaching trajecten, we vertellen je graag alles in een 1 op 1 gesprek. 

Veelgestelde vragen

Iedereen kan een Personal Coaching traject aangaan. Waarom je daarvoor kiest is heel individueel. Misschien wil je wel expliciet aan een ‘weakness’ werken, extra aandacht krijgen voor je krachtopbouw, fit worden, een gebalanceerd leven inrichten, of je voelt je gewoon meer op je gemak in een 1 op 1 setting. Om dit doel goed in kaart te brengen gaan we een gesprek aan en een plan opstellen. Dit is maatwerk, dit is puntjes op de i, dit is voor jou, specifiek voor jou.