Coaches

Ontmoet JAN

Jan Witteveen

Het begint altijd met -Waarom-
lees verder wat mijn intentie achter het WOW concept is:

JAY

Coach

Ik ben reeds vele jaren actief als Coach binnen het CrossFit-vak. Ik heb over de afgelopen 10 jaar in meer dan 7 Boxen CrossFit trainingen mogen verzorgen en kan. nu vanaf oktober 2021 het team bij World of Weights komen versterken. Met de drive van WoW gekoppeld aan mijn expertise kunnen we als Box  samen sterker worden. Een sterk team is zoveel meer dan de losse Coaches alleen.

De drive, die ik ben tegen gekomen bij World of Weights, om impact te hebben op de gezondheid van de leden, spreekt mij bijzonder aan.

Alle leden zijn gelijk maar wel onderscheidend in kunnen en vermogen. Daarop de CrossFit work-outs aanpassen en zo een ieder stappen voorwaarts laten maken is de uitdaging die ik graag aanga.

Birgit

Coach

In 2015 ben ik begonnen met CrossFit en ik was al snel verkocht. De sport was precies wat ik zocht; functioneel, gevarieerd, competitief en FUN.

In 2017 begon mijn coaching avontuur. Ik heb mijn Crossfit® Level 1 gehaald en ben gaan coachen bij CrossFit® Naarden. In 2019 ontmoette ik Jan en hij liet mij de wereld van het Olympisch Gewichtheffen zien. Nu ben ik verknocht aan het gewichtheffen. Ik heb best ook al meerdere CrossFit®-wedstrijden gedaan (zoals de Amsterdam Throwdown elite en de Beach Throwdown), maar mijn voorkeur gaat nu wel uit naar de Olympic Weightlifting Competities.

Op het gebied van coachen vind ik zowel CrossFit als ook Weightlifting uitdagend en leuk. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat iedereen in mijn training een TOP-training heeft. Dat vereist focus en inzet van ons allemaal. Natuurlijk met veel gezelligheid en lekkere muziek! Samen trainen voor een gezond en sterk lichaam en een fitte spirit!

Floortje

Coach

Vanaf mijn vijftiende heb ik heel wat uren in de sportschool doorgebracht. In 2017 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met CrossFit® en begin 2019 heb ik mijn CF-Level 1 behaald. Als ik niet zelf aan het trainen ben dan ben ik aan het studeren of aan het coachen en andersom. 🙂

Ik geloof erin dat je hard moet werken, ook wanneer dit lastig is. Bovendien sta ik er altijd open voor om te leren en mezelf te ontwikkelen, op elk gebied. Hiervoor mag ik m’n zwakheden omarmen en vervolgens overwinnen. Het is een proces. Ook voor jou geldt, als jij er alles instopt wat je hebt, zul je merken dat je voorwaarts gaat!

Ik ga je tegen komen in onze box en ga samen met jou dit proces doorlopen. Let’s go!  

Jeffrey

Coach

Met een passie voor sport en bewegen ontdekte ik in 2015 CrossFit® en direct was ik eraan verslaafd. Het gaf me al snel een goede basis om meer uit de motorsport te halen en daarin beter te presteren.

Het continue blijven ontwikkelen van jezelf en daarin de grenzen blijven opzoeken en verleggen, is voor mij de kern van CrossFit en maakt dat CrossFit voor mij werkt.

Nu in de rol als Coach help ik jou ook graag, laten we samen die grenzen opzoeken en onze persoonlijke ontwikkelingen een energieke boost geven bij WoW.

See ya soon!

Alex

Coach

Ik ben in 2014, samen met mijn vader, begonnen aan mijn CrossFit avontuur bij CrossFit® Seyst. Het is voor mij de perfecte manier om mijzelf uit te dagen en door te ontwikkelen, op fysiek maar ook zeker op mentaal gebied.

Als ik niet in de box ben, vind je mij in de studiebanken. In Utrecht studeer ik Bedrijfskunde met een minor in toegepaste psychologie.

Naast CrossFit vind ik ook andere sporten erg leuk zoals, hockey, tennis, golf en rugby. En sinds 2019 begeleid ik als trainer/coach een amateur dames hockeyteam. Ik leer veel over hoe je een groep kakelende meiden in bedwang kunt houden. Speaking about “group management”!

En sinds dit jaar coach ik ook bij World of Weights. We hebben een super team van coaches, we hebben allemaal een groei-mindset. Dat spreekt mij enorm aan. Ik vind het leukste om te doen het coachen van de work-outs.  Op fysiek gebied gaat er natuurlijk niets boven maximaal presteren op de vloer!

In 2020 heb ik m’n CrossFit® level 1 behaald en dat geeft me een goed fundament om in de komende jaren op door te groeien. Nu al veel zin in!!

Stephanie

Coach

Toen ik voor het eerst kennismaakte met CrossFit® was dat liefde op het eerste gezicht. Weg met die traditionele sportschool. Dit is wat ik wil! Niet alleen sterker worden, maar ook fitter. Geen routinematig werk, maar constant weer een nieuwe uitdaging. Fantastisch! Je grenzen worden verlegd en je doet dingen waarvan je niet eens weet dat je ze kunt. 

World of Weights is mijn tweede thuis geworden. De gezellige en gedreven sporters zorgen voor een fijne community waar ik met alle plezier mijn tijd doorbreng.

Als coach ben ik er om jou te helpen bij jouw fitness doel. Van een bepaald gewicht op de weegschaal tot een bepaald gewicht op de barbell. Ik zal je ondersteunen waar nodig bij het bereiken van dit doel.