Lidmaatschapstest

Lidmaatschapstest

Ontdek welk fitness programma bij World of Weights in Almere bij jou past. Vul óók de lidmaatschapstest hieronder in, klaar binnen 1 minuut.

arrow-down

Weten of World of Weights in Almere dé sportschool voor jou is?

Past sportschool World of Weights bij jou? Ontdek het nu in een aantal korte vragen (slechts 2 minuten invultijd). De korte test is geheel vrijblijvend en het geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Waarom deze lidmaatschapstest?

Gratis & vrijblijvend
Gratis & vrijblijvend

De World of Weights lidmaatschapstest is gratis en vrijblijvend.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over World of Weights lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook is het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past