fbpx
Logo2

“The Next Step!”

World of Weights gaat in 2021 een enorme groeistap maken. Tot heden staat WOW bekend als de Weightlifting Academy voor Almere en omstreken. Vanaf januari 2021 zal daar ook Functional Fitness en Strenght&Conditioning onderdeel van uit gaan maken. Daarmee wordt World of Weights een totaalconcept op het gebied van Functioneel bewegen; waar we geen machines hebben, maar we zelf de machines zijn!!

Deze groeistap kan alleen invulling krijgen door het vormen van een sterk coaches team. Dat is dan ook de eerste prioriteit, goede coaches vinden die direct kunnen helpen deze groeistap te realiseren. Tegelijk het bieden van een ruim rooster aan de leden zodat er met regelmaat getraind kan worden. Het uitdragen van de nieuwe mogelijkheden die vanaf januari ontstaan en het aanpakken van de hal zodat aan deze nieuwe formule recht kan worden gedaan.

Nieuwe formule? Jawel, uniek voor Almere heb je straks bij World of Weights de mogelijkheid om met 1 abonnement te kiezen uit het totale aanbod van activiteiten, Je kunt met je credits deelnemen aan Functional Fitness of aan Weightliften of aan Strenght & Conditioning. Met het ‘Alles in 1’ abonnement bepalen de leden van World of Weights zelf wat ze wanneer willen doen, zonder ingewikkelde abonnementen of strippenkaarten. En dat een weightlifting training 1,5 uur duurt terwijl een Functional Fitness training een uur duurt maakt voor de credits niet uit, ze zijn beide gewoon 1 credit waard.

PROGRAMMERING

Voor alle disciplines geldt dat de programmering in eigen handen is en er optimaal ingespeeld kan worden op het niveau van de leden. De vele jaren ervaring van de aanwezige coaches staat borg voor gedegen kwaliteit en geeft de mogelijkheid te differentiëren naar het niveau van elk atleet. 

Het gaat niet om jou ten opzichte van een andere maar om jou ten opzichte van jou een maand geleden, maak jij progressie tov jezelf dat is interessant. Op regelmatige basis zal dat worden getoetst, we houden ons zelf ‘accountable’ en willen weten of de programmering werkt en effectief is. Simpel!

AANVULLENDE PROJECTEN

Naast de reguliere workouts en trainingen in Functional Fitness, Weightliften en Strenght, zullen er ook diverse projecten worden aangeboden die bijdragen aan de visie en missie van World of Weights; een significante bijdrage leveren in de driehoek van voeding-training-herstel!  Zo start in januari 2021, direct na de lockdown, het Rewire Traject, juist gebaseerd op deze drie eenheid. Een speciaal traject van 12 weken dat opzichzelfstaand of als aanvulling op de reguliere work-outs en trainingen gevolgd kan worden. 

World of Weights werkt daarbij samen met partners die reeds een bewezen track-record hebben en daardoor kan World of Weights hoge kwaliteit snel bij haar leden krijgen. Win-Win!

Een nieuwe Concept

Het moge duidelijk zijn dat er een nieuwe wind gaat waaien door Almere en omstreken. Eerder al bewezen met een sterk track-record als weightlifting gym slaat World of Weights haar vleugels verder uit met nu ‘the next step’ als totaal concept voor Functioneel bewegen met als doel een Leven Lang Fit en tegelijk ook ruimte voor de wedstrijd atleet, bij WOW geloven we in de kracht van die twee samen!

Deel dit bericht. dank

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Stuur ons een appje
Geef ons feedback!
Jouw feedback kan gaan over de website, de trainingsruimte, het trainingsprogramma, de cultuur in de Box, de openingstijden etc etc.
Wij horen jouw feedback graag.
 
Uiteindelijk willen we jou  een top experience willen bieden.