Over World of Weights in Almere

World of Weights helpt leden sinds 2021 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor tevreden leden door middel van veel persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. World of Weights in Almere is jouw persoonlijke coach.

Over World of Weights in Almere
arrow-down

Waarom World of Weights?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij World of Weights altijd met: een persoonlijke intake, 4 weken startprogramma, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten & coaches.

Fit & Gezond
Fit & Gezond

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou ook om fitter te worden en gezonder te leven! En daarmee een beter figuur te krijgen.

Deskundige ervaring
Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten wij jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Een oog voor kwaliteit
Een oog voor kwaliteit

Met het beste materiaal, continu opgeleide trainers/coaches en persoonlijke aandacht streven wij naar een leven lang fit voor iedereen.

Ons team

Eloy
Eloy

Hallo, WoW Atleten! Mijn naam is Eloy Storm ben 27 jaar en woonachtig in Dronten. Sommige van jullie heb mij al is gezien en gesproken tijdens de les of op de afgelopen zaterdagen bij The Open. Ik doe al zo’n ruim 4 jaar aan CrossFit, toen de tijd ik CrossFit nog niet kende zocht ik een sport waar ik het uiterste uit mezelf kon halen. Ik was na mijn allereerste les ook meteen verkocht! De passie en de sport waar ik de jaren naar zocht had ik gevonden. Die passie wil ik dan ook graag overbrengen! Ik heb daarom 1,5 jaar geleden ook de keuze gemaakt om te gaan coachen. Niks anders is voor mij mooier dan dat ik jullie help naar een doel waar je van droomt! Naast serieuze coaching hou ik er ook van om groots plezier te maken met de sport die we beoefenen. Jokes and smiles makes it all better! Ik begon in Dronten en ben nu te vinden bij World Of Weights! Ik ben in bezit van CrossFit Level 1 en de Weightlifting Course.

Birgit
Birgit

In 2015 ben ik begonnen met CrossFit en ik was al snel verkocht. De sport was precies wat ik zocht; functioneel, gevarieerd, competitief en FUN. In 2017 begon mijn coaching avontuur. Ik heb mijn Crossfit® Level 1 gehaald en ben gaan coachen bij CrossFit® Naarden. In 2019 ontmoette ik Jan en hij liet mij de wereld van het Olympisch Gewichtheffen zien. Nu ben ik verknocht aan het gewichtheffen. Ik heb best ook al meerdere CrossFit®-wedstrijden gedaan (zoals de Amsterdam Throwdown elite en de Beach Throwdown), maar mijn voorkeur gaat nu wel uit naar de Olympic Weightlifting Competities. Op het gebied van coachen vind ik zowel CrossFit als ook Weightlifting uitdagend en leuk. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat iedereen in mijn training een TOP-training heeft. Dat vereist focus en inzet van ons allemaal. Natuurlijk met veel gezelligheid en lekkere muziek! Samen trainen voor een gezond en sterk lichaam en een fitte spirit!

Floortje
Floortje

Vanaf mijn vijftiende heb ik heel wat uren in de sportschool doorgebracht. In 2017 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met CrossFit® en begin 2019 heb ik mijn CF-Level 1 behaald. Als ik niet zelf aan het trainen ben dan ben ik aan het studeren of aan het coachen en andersom. 🙂 Ik geloof erin dat je hard moet werken, ook wanneer dit lastig is. Bovendien sta ik er altijd open voor om te leren en mezelf te ontwikkelen, op elk gebied. Hiervoor mag ik m’n zwakheden omarmen en vervolgens overwinnen. Het is een proces. Ook voor jou geldt, als jij er alles instopt wat je hebt, zul je merken dat je voorwaarts gaat! Ik ga je tegen komen in onze box en ga samen met jou dit proces doorlopen. Let’s go!

Jeffrey
Jeffrey

Met een passie voor sport en bewegen ontdekte ik in 2015 CrossFit® en direct was ik eraan verslaafd. Het gaf me al snel een goede basis om meer uit de motorsport te halen en daarin beter te presteren. Het continue blijven ontwikkelen van jezelf en daarin de grenzen blijven opzoeken en verleggen, is voor mij de kern van CrossFit en maakt dat CrossFit voor mij werkt. Nu in de rol als Coach help ik jou ook graag, laten we samen die grenzen opzoeken en onze persoonlijke ontwikkelingen een energieke boost geven bij WoW. See ya soon!

Alex
Alex

Ik ben in 2014, samen met mijn vader, begonnen aan mijn CrossFit avontuur bij CrossFit® Seyst. Het is voor mij de perfecte manier om mijzelf uit te dagen en door te ontwikkelen, op fysiek maar ook zeker op mentaal gebied. Als ik niet in de box ben, vind je mij in de studiebanken. In Utrecht studeer ik Bedrijfskunde met een minor in toegepaste psychologie. Naast CrossFit vind ik ook andere sporten erg leuk zoals, hockey, tennis, golf en rugby. En sinds 2019 begeleid ik als trainer/coach een amateur dames hockeyteam. Ik leer veel over hoe je een groep kakelende meiden in bedwang kunt houden. Speaking about “group management”! En sinds dit jaar coach ik ook bij World of Weights. We hebben een super team van coaches, we hebben allemaal een groei-mindset. Dat spreekt mij enorm aan. Ik vind het leukste om te doen het coachen van de work-outs. Op fysiek gebied gaat er natuurlijk niets boven maximaal presteren op de vloer! In 2020 heb ik m’n CrossFit® level 1 behaald en dat geeft me een goed fundament om in de komende jaren op door te groeien. Nu al veel zin in!!

Stephanie
Stephanie

Toen ik voor het eerst kennismaakte met CrossFit® was dat liefde op het eerste gezicht. Weg met die traditionele sportschool. Dit is wat ik wil! Niet alleen sterker worden, maar ook fitter. Geen routinematig werk, maar constant weer een nieuwe uitdaging. Fantastisch! Je grenzen worden verlegd en je doet dingen waarvan je niet eens weet dat je ze kunt. World of Weights is mijn tweede thuis geworden. De gezellige en gedreven sporters zorgen voor een fijne community waar ik met alle plezier mijn tijd doorbreng. Als coach ben ik er om jou te helpen bij jouw fitness doel. Van een bepaald gewicht op de weegschaal tot een bepaald gewicht op de barbell. Ik zal je ondersteunen waar nodig bij het bereiken van dit doel.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

World of Weights in Almere: Jouw partner voor Crossfit, Krachttraining en Personal Coaching

Het is al meer dan 2 jaar bekend dat World of Weights mensen uit Almere helpt op het gebied van Crossfit, Krachttraining en Personal Coaching. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!”

Maak kennis met World of Weights

Maak kennis met World of Weights